L4 Boerderijklassen: dag 2

We werden vroeg wakker door het onweer, na een relatief rustige nacht. Fris en monter maakten we een ochtendwandeling door het bos. Om 8:15 zaten we aan het ontbijt. De kinderen van groep 1 mochten de kleine dieren voederen en de schapen/geiten naar de wei brengen, de andere groep speelde gezelschapsspelletjes.

Om 10:00 gingen de activiteiten van start: groep 1 ging wol vilten, groep 2 mocht melk verwerken tot choco. Er stonden vanmiddag frietjes op het menu. Mmm, lekker!

Na de middag had groep 1 veel werk in de moestuin en groep 2 ging de dieren verzorgen. Opgelet ouders: jullie kinderen kunnen nu gerust helpen bij wat werk in de tuin en bij de verzorging van jullie huisdieren!

Na het vieruurtje kregen we bezoek van meester Cis, juf Chris, juf Anitt en juf Hilde. Wat was  iedereen blij om de meester nog eens te zien. Zij kwamen met ons een schudbol knutselen.

Vandaag kruipen we op tijd ons bedje in voor alweer de laatste dag…wat vliegt de tijd hier!

Foto’s.