Categorie archief: Zesde leerjaar

L6 Zeeklassen dag 1

Maandag 21 oktober 2019:

Onze eerste stop vandaag was Sea Life in Blankenberge. De presentaties van de pinguïns, de zeeleeuwen en de roggen volgden elkaar op. Zeer interessant! Na onze picknick liepen we nog even vrij rond. Ook het klimparcours was leuk.

Een wandeling naar de zee bracht ons niet alleen een frisse neus, maar voor sommigen ook natte voeten. De regen hielden we voor tijdens de busrit van Blankenberge naar De Panne.

Aangekomen in Flipper werden de kamers verdeeld, afspraken gemaakt en de omgeving verkend. Na het vullen van onze hongerige magen, speelden we als afsluiter van deze leuke dag nog een duinenspel.

Slaapwel en tot morgen!

Foto’s.

L6 Roodkapje in een nieuw jasje

We maakten leuke toneeltjes van het sprookje Roodkapje. Alle personages kregen een andere look en karaktereigenschap: een hippe oma, een wolf die verzot is op Mac Donalds, Witkapje, een babbelzieke moeder, een bodybuilder-jager, … Het was heel leuk om dit te doen. Na heel wat oefenen, traden we op voor de leerlingen van het 3de leerjaar.

Foto’s.

L3-L4-L5-L6 Moev Voetbal 4-4

Woensdag 16 oktober trokken we met 4 ploegen naar het natte Merksplas. Onze leerlingen lieten zich niet tegenhouden door wat druppels regen. Ze speelden mooi voetbal en konden ook wat wedstrijden winnen. We hadden een leuke, sportieve namiddag! Met zelfs 2 eerste plaatsen en 2 derde plaatsen voor de Meerpaal-Kiekeboe.

Knap werk!

Foto’s.